Personvern

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan WRM (Web Racing Manager v/Aagedahl AS, representert ved den enkelte klubb) samler inn og bruker informasjon om besøkende på våre nettsteder. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. WRM er behandlingsansvarlig for personopplysninger.

WRM er ansvarlig for innholdet på disse sidene. Når du klikker på noen av lenkene, kan du havne på andre sider utenfor vår kontroll. Disse respektive er da behandlingsansvarlige for sine sider, og kan ha andre analyseverktøy og lagre andre opplysninger om deg enn hva WRM gjør.

Skjemaer/påmelding

Henvendelser i skjemaer genererer en databaseoppføring (og evt. e-post) til oppfølgingsansvarlig hos relevant klubb. Denne dataen ligger på våre webservere i Norge, bak et beskyttet kontrollpanel, og brukes i all hovedsak ifm. arrangering av løp. Hvis man har spørsmål om sine data, kan man kontakte den enkelte klubb, eller leverandør av WRM (Aagedahl AS).

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Sidene bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Slik håndterer du informasjonskapsler i din nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og hvordan du sletter informasjonskapser.